JUHLAPALVELU TAITO

Elämäsi suuriin hetkiin!

Mistä me tulemme

Yrityksen tarina alkaa kymmenen vuoden takaa, jolloin nuori Sanna ymmärsi ravintola-alan arjen perin pohjin nähtyään, miten tärkeitä hetkiä ihmiset viettävät ruokailun ja juhlien parissa. Monet näistä hetkistä tallentuvat mieleemme lopuksi elämää. Monet asiakkaat kertoivat, kuinka tärkeää onkaan, että näissä tilaisuuksissa voimme luottaa siihen, että asiat hoituvat lupausten mukaan ja että aistimme sen, että meille tärkeät asiat on ymmärretty oikein. Nämä asiat oivallettuaan Sanna päätti tehdä jotain toisin. Hän päätti perustaa pitopalvelun, joka on lähellä ihmistä.

Juhlapalvelu Taito avasi ovensa Riihimäellä vuonna 2017. Yritys luotiin Lopen Juhlapalvelun perustuksille, jonka omistajat päättivät jäädä pois työelämästä ja luopua liiketoiminnastaan. Yritys oli alueella tunnettu ja nautti luottamusta asiakkaidensa keskuudessa. Siltä pohjalta oli hyvä ponnistaa. Sannan intohimo oli kuitenkin vielä suurempi kuin hyvä ruoka ja parempi mieli. Sanna halusi tarjota asiakkailleen palvelua, joka koskettaa. Tästä syystä yrityksen nimeksi valittiin Juhlapalvelu Taito.

Mitä me olemme

Yrityksemme filosofia rakentuu Taidon varaan. Taitoon valmistaa hyvää ruokaa ja herkullisia leivonnaisia, taitoon palvella asiakkaita yksilöllisesti ja taitoon ymmärtää asiakkaidemme tilanteita ja toiveita. Eikä vähiten taitoon kohdata ihminen siinä tilanteessa, jossa hän on – ilon, surun tai kaupankäynnin äärellä. Juhlapalvelu Taito on hankkinut ruuan valmistukseen liittyvän ammatillisen osaamisensa alan nimekkäissä kouluissa ja erikoistunut konditoriatuotteiden valmistukseen. Kun siihen liitetään monipuolinen kokemus alalla työskentelystä, voidaan osaamisen todeta olevan kohdallaan. Kaikki yrityksessämme työskentelevät henkilöt jakavat saman palvelufilosofian ja korkeat palvelutavoitteet.

Miksi sinä voisit valita meidät

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia. Luomme elämyksiä, tarjoamme hienotunteisuutta ja tarvittaessa meistä löytyy ripeää suoraviivaista toimintaa asiakkaamme toiveiden ja tilanteen mukaan. Arvostamme suomalaista perinteistä ruokakulttuuria, tuoden uusia reseptejä klassikoiden rinnalle. Teemme työtä sydämellä ja kotimaisena perheyrityksenä perinteiset arvot kuten luotettavuus, vastuullisuus, aurinkoinen asiakaspalvelu ja ensiluokkainen laatu ovat meille itsestäänselvyyksiä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua avaimet käteen periaatteella. Kun valintasi kohdistuu Juhlapalvelu Taitoon, sinulla on yksi murhe vähemmän. Anna meidän tarjota sinulle vähän enemmän kuin osasit odottaa.